Penghantaran PERCUMA untuk orders lebih RM100.00 (Semenanjung Malaysia sahaja).
RM19.90 RM25.00
Ocean Papa Ikan Bilis Mata Biru Jepun / Halus XXS / Bilis Susu (200g)
Price RM19.90 RM25.00
Product SKU MB-200
Availability In Stock
Quantity
Description

IKAN BILIS MATA BIRU OCEAN PAPA [BORONG]

GRED A
Saiz EXTRA2 HALUS (XXS) -2 cm+-
Tidak Perlu Kopek, Tidak Ada Tulang
CRISPY lepas digoreng!
Batch ni masin sikit, sila rendam 5 minit sebelum dimasak
Berat satu paket = 200g
Harga Borong yang Murah (JIMAT)
Bekalan dari Bot Sendiri (SEGAR)
Kering dengan Mesin (BERSIH)
100% Tanpa Bahan Pengawet (SIHAT)
Original direct dari Tanjung Dawai
Order hari ini, 1 - 3 hari bekerja dapat! (READY STOCK)

................................................................................................................................................................................
Klau apa sebarang pertanyaaan, boleh pm kami kat shopee chat ye
................................................................................................................................................................................
Penghantaran Percuma?
Pelanggan boleh menggunakan Baucer Penghantaran Shopee untuk mendapatkan Penghantaran Percuma ATAU diskaun tambahan untuk penghantaran. (Terms & conditions applied)

Mana boleh dapat Baucer Penghantaran Shopee?
Pelanggan boleh dapat dan menggunakan baucer di Troli Membeli-belah (shopping cart) atau Semak Keluar (Checkout page) sebelum membuat pesanan.

Ikan Masin kami adalah liar yang ditangkap dari laut, setiap batch mungkin mempunyai sedikit perbezaan dalam saiz, warna & rupa. Tapi Ocean Papa menyediakan ikan masin yang berkualiti dari segi rasa.

Warna ikan masin mungkin sedikit berbeza dari warna sebenar kerana efek pencahayaan, camera , monitor computer dan phone.

Semua produk Ocean Papa telah ditapiskan habuk sebelum packing. Bagi maklum bahawa ikan bilis adalah jenis makanan kering yang senang rapuh. Ia adalah normal kalau didapati sedikit hancur, sebab ini kemungkinan berlaku penekanan atau perlanggaran semasa penghantaran dari pihak kurier. Terima kasih kerana memahami.

Rating anda bermakna dunia kepada kami. Sila berikan kami 5 bintang jika berpuas hati dengan produk & perkhidmatan kami.

Jika anda mengalami masalah tentang pesanan anda, hubungi kami di chat Shopee