Penghantaran PERCUMA untuk orders lebih RM100.00 (Semenanjung Malaysia sahaja).
RM4.00 - RM15.00 RM6.00 - RM17.00
Isi Ikan Masin Tenggiri Masam L Premium / Salted Mackerel Fish Ocean Papa - 250g
Price RM4.00 - RM15.00 RM6.00 - RM17.00
Product SKU TENGGIRI
Availability In Stock
Bahagian
Quantity
Description

Isi Ikan Masin Tenggiri Masam L Premium

Ikan Masin ni famous kat belah utara, ikan masin jenis masam ni sedap giler!
Badannya tak kering sangat macam ikan masin yang lain..ni jenis lembut , isinye gebu lepas digoreng..aroma kuat dan sedap dimakan!

IKAN MASIN TENGGIRI MASAM - OCEAN PAPA
PREMIUM GRED (Kualiti Bermutu Tinggi)
4 - 5 keping / Paket (bergantung pada size)
Berat satu paket = +-250g
Stok Baru (SEGAR)
Jenis Gebu & Lembut
Original direct dari Kampung NelayanTanjung Dawai
Order hari ini, 1 - 3 hari bekerja dapat! (READY STOCK)

️ Simpan dalam Peti Sejuk antara 0-5°C supaya tahan selama 3~6 bulan.
Paling Enak Makan Bersama Nasi Panas & Ikan Masin Tenggiri Masam. Terbaik!

Terliur kan?
Bayangkan ikan masin digoreng panas- panas, gebu di cubit, percikan kicap digaul dengan bawang besar dan cili padi. Mak oii! Sedapnya~~~pasti membuka selera anda! Tak perlu lauk lain.. Jom beli skrg!

️️ Ikan Masin ni segar dari Laut, Papa simpan ikan ni dalam Peti Sejuk kami sebelum dibungkus dan dihantar kepada anda. Jadi, jika anda menerimanya dalam keadaan lembap/berair, jangan risau ia selamat untuk dimakan. Cuma perlu tukar bekas dan simpan terus dalam peti sejuk jika anda bercadang untuk makan kemudian nanti.

Klau apa sebarang pertanyaaan, boleh pm kami kat shopee chat ye

Penghantaran Percuma?
Pelanggan boleh menggunakan Baucer Penghantaran Shopee untuk mendapatkan Penghantaran Percuma ATAU diskaun tambahan untuk penghantaran. (Terms & conditions applied)

Mana boleh dapat Baucer Penghantaran Shopee?
Pelanggan boleh dapat dan menggunakan baucer di Troli Membeli-belah (shopping cart) atau Semak Keluar (Checkout page) sebelum membuat pesanan.

Ikan Masin kami adalah liar yang ditangkap dari laut, setiap batch mungkin mempunyai sedikit perbezaan dalam saiz, warna & rupa. Tapi Ocean Papa menyediakan ikan masin yang berkualiti dari segi rasa.

Warna ikan masin mungkin sedikit berbeza dari warna sebenar kerana efek pencahayaan, camera , monitor computer dan phone.

Semua produk Ocean Papa telah ditapiskan habuk sebelum packing. Bagi maklum bahawa ikan bilis adalah jenis makanan kering yang senang rapuh. Ia adalah normal kalau didapati sedikit hancur, sebab ini kemungkinan berlaku penekanan atau perlanggaran semasa penghantaran dari pihak kurier. Terima kasih kerana memahami.

Rating anda bermakna dunia kepada kami. Sila berikan kami 5 bintang jika berpuas hati dengan produk & perkhidmatan kami.

Jika anda mengalami masalah tentang pesanan anda, hubungi kami di chat Shopee